Какво е ACER PREDATOR G3-710?

Тази поразителна машина е най-новият опит на Acer да стъпи в доходоносния пазар за геймъри. Predator G3-710 е с убийствено изглеждащ вид и има за цел подкара най-известните заглавия в 1080p FullHD режим.

Дизайн, качество на изработката и свързване

Predator със сигурност привлича вниманиетос поразителен дизайн. Пластмасата отпред е под ъгъл в средата и има украсени на пластове секции, наподобяващи танкова верига. Светещо лого Predator стои близо до върха, над който има триъгълен бутон светещ с червена светлина.
Качеството на изработка е добро. Металът се използва за изграждане на страничните панели, които не са прекалено дебели, но са здрави. Predator не е прекалено голям – само 410 мм висок и 185 мм широк.
Интериорът е направен от гол, небоядисан метал. Процесорът със стандартен охладител, графичната карта е малка, а дънната платка е със зелен нюанс.
За ъпгрейд има няколко гнезда PCI Express, един празен SATA конектор и две празни гнезда за памет.
Предния панел има два USB 3.0 и стандартен аудио жак, а на задния панел предлага четири USB 3.0 конектори, два USB 2.0 порта и три аудио жака. Обърнато е много добро внимание към детайлите. Кабелите са прокарани разумно за да се поддържа спретнат интериор.

ACER PREDATOR G3-710 – Спецификации

Тази машина е предназначена за 1080p игри, така че не е изненада, че Acer е избрала GTX950 на Nvidia. Тя има 2GB DDR5 памет. Core i5-6400 е процесор от среден клас със Skylake архитектурата на Intel с четири ядра, основната честота е 2.7GHz и Turbo-режим до 3.3GHz. Притежава 8GB RAM памет на 2,133MHz което е абсолютния минимум машина от такова ниво, както и 1TB твърд диск предлагащ достатъчно място съхранение на игри.

Цената на Acer PREDATOR G3-710 със 24″ монитор Acer е в промоция: 219900 лв. от EMAG

You may also like...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *