Хладилник с фризер Samsung, RB29HSR2DWWEF - ревю и цена

Хладилник с фризер Samsung, RB29HSR2DWW/EF – ревю и цена

Хладилник с фризер Samsung, RB29HSR2DWW/EF, 290 л, Клас A+, Full No Frost, H 178 см, Бял

В момента на промоция за 71499 лв.

КУПИ

Обзавеждате кухнята в новия си дом или просто сменяте стария хладилник с такъв от по-ново поколение? Хладилник с фризер Samsung RB29HSR2DWW/EF е точният избор за вас!

Samsung RB29HSR2DWW/EF е енергоефективен и гарантира безшумена работа с 10-годишна гаранция. Хладилникът разполага с цифров инверторен компресор с 5 цикъла, които допринасят за съхранението на вашите продукти при точната температура. Уредът разполага с обем на фризера от 76 л. и обем на хладилника 213 л.

Грабни и бягай

Oтделението „Грабни и бягай“ е чудесно за бързото и удобно изваждане на любимите сосове и подправки, като това пести време и енергия за вас или вашите гости удома.

Хладилник с фризер Samsung, RB29HSR2DWW/EF разполага с кутия с пълно изваждане, която дава възможност да съхранявате по-обемни продукти.

Място за повече напитки

Можете да се насладите и на отделение във вратата, където се съхраняват високи бутилки вода, газирани напитки или бира, което не е възможно при обикновените хладилници, които едва побират малки бутилки и кенове.

Ярък горен LED

Яркият горен LED осветява чудесно вътрешността на хладилник с фризер Samsung, RB29HSR2DWW/EF и позволява бързо да намиране търсените продукти, пестейки време енергия, което значително намалява и сметката за ток!

True No Frost

True No Frost е функцията, от която има нужда всеки хладилник. Вече няма да нимарате храната си замръзнала на висулки, защото температурата винаги ще бъде равномерна.

КУПИ

You may also like...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *