huawei-vr-се-продава-на-цена-от-163-лева

Huawei VR се продава на цена от 163 лева.

Huawei VR се продава на цена от 163 лева.

Шлема за виртуална реалност е почти идентично изглеждащ със Samsung Gear VR и също изисква използването на смартфон за да функционира. Устройството е предназначено за поставяне на смартфони с размер на диагонала на дисплея не повече от 5,5 инча (Huawei Mate 9 Pro, Mate 9 Porsche Design и Huawei P9 Plus). Huawei VR са също първите мобилни слушалки за виртуална реалност, които ще поддържат “звук на 360 градуса”.  Джаджата е снабдена със сензорен панел за управление и бутони за връщане назад и за контрол на звука. По отношение на техническите характеристики тя предлага латентност от 20ms и 95-градусово зрително поле, а лещите са снабдени с филтър за синя светлина за предпазване на очите.

huawei vr, продава, цена, лева

Очевидно е, че неотдавна представения смартфон Huawei Mate 9 Pro с разделителна способност на дисплея 2560х1440 пиксела ще предизвика най-добри впечатления. При виртуалната реалност резолюцията на дисплея е от решаващо значение и колкото е по-висока, толкова по-добра виртуална реалност се наблюдава.

Huawei добави, че за Huawei VR вече има 600 безплатни филма, 150 панорамни обиколки и над 40 игри. Очевидно е, че няма да има проблеми с VR съдържанието.

Разгледайте цените на различните VR шлемове ТУК.

You may also like...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *