Indesit IWSD61251CECO - ревю и цена

Indesit IWSD61251CECO – ревю и цена

КУПИ

Mодерна пералня INDESIT IWSD61251CECO с предно зареждане. Моделът разполага с LCD дисплей, който показва етап на пране. Капацитетът й на зареждане е 6 килограма, а енергийният клас на пералнята е A+. Класът на ефективност при пране пък е А.

Центрофугирането достига 1200 оборота в минута. Нивото на шума при центофугиране е 81 dB(A), докато при пране е само 60 dB(A).

Този модел пералня има на разположение 16 броя програми. Налични са например следните програми: програма за пране на дънки, програма за пране на вълна, синтетика, смесена програма, спортна програма, програма с ниска консумация на енергия.

Пералня Indesit IWSD61251CECO разполага с Eco Time опция.

С опцията Eco Time вече не е необходимо да чакате, за да заредите пералнята напълно. Тази опция се използва, когато имате нужда да изперете малки количества пране за кратко време. Изперете с лекота до 3 кг леко замърсено пране от памук или синтетика за около 30% по-кратко време, спестявайки до 40% вода и енергия.

Опцията Energy Saver, избрана с програмите за пране памук, синтетика и дънки, ви позволява да постигнете оптимални резултати на изпиране, спестявайки до 70% енергия (в сравнение с програмата за пране на памук на 30°C).

Спортните програми за специално разработени от Indesit, за да се погрижат за вашите спортни дрехи.

Отложен старт – Благодарение на тази опция, можете да отложите старта на програмата до 24 часа в зависимост от вашите нужди. Заредете прането, добавете перилен препарат, изберете програмата и пералнята ще стартира в избраното от вас време.

Размерите на пералня INDESIT IWSD61251CECO са 85 x 59.5 x 42, като обемът на барабана е 40 л. Средният годишен разход на вода на модела е 9303 литра.

Вече е достъпнa в eMAG.bg на много добра цена. Възползвай се от отстъпката за този наистина качествен продукт!
КУПИ

You may also like...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *