Microsoft обновява Cortana и Edge в най-новата актуализация на Windows 10 Mobile

Microsoft пусна нова Windows 10 Mobile preview показваща функции които ще бъдат достъпни за Windows телефони с предстоящия Windows 10 Redstone.
Windows 10 Mobile Preview Build 14 322 е бил пуснат за тестери по на програмата Windows Insider и съдържа подобрения в браузъра Edge и личен асистент Кортана.
Microsoft е добавил нови начини за създаване на напомняния с Кортана. С браузърът Edge сега е по-лесно да копирате и поставите информация и има по-интелигентна обработка на разделите.
Билдът показва подобрения на потребителския интерфейс в Action Centre и Notifications. Икона на приложение сега се появява само веднъж, без значение колко уведомления има, за да се спести място.
Microsoft са подобрили заключването на екрана на телефона, предоставящо възможност за стартиране на приложението за камерата и възпроизвеждането на музика без да отключвате устройството.
Билдът 14 322 съдържа редица поправки на проблеми като примигване на екрана, докато се гледа видео на цял екран, прекъсване на телефонни обаждания при получаване на SMS, и забиване на началния екран при заключване и отключване на телефона когато е отворен Action Centre.

You may also like...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *