Surface-Phone-цена-характеристики

Surface Phone ще излезе с уникални характеристики

Microsoft разработва Surface Phone в две конфигурации, като едната ще е с 4GB, а другата с 6GB RAM памет. И двата модела ще имат процесор Snapdragon 835, но по-мощният ще работи и с х86 програми в режим Continuum.

Мястото за съхранение ще е с капацитет от 64 GB до 500 GB. Основната камера ще бъде модерен фото модул от тип PureView с резолюция 21 Mpix. Операционната система ще бъде Windows 10 – настолна версия.

Дисплея е 5.7-инчов с 2К резолюция и ще позволи на потребителите да работят свободно с широк набор от приложения, както и да се наслаждават на висококачествена мултимедия.

От изображенията на самия телефон личи, че Microsoft Surface Phone изглежда като малък таблет и лесно може да се превърне в хибридно устройство.

Телефона има характеристиките на лаптоп, а не на телефон. Затова повечето хора очакват, че фаблетът Microsoft Surface Phone ще струва над 1000 долара.

Surface Phone вероятно ще се появи към края на следващата година за да може новият телефон да се изпипа максимално. Това няма да утеши за ентусиазираните потребители, които очакваха Surface Phone още в началото на 2017 г.

You may also like...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *